Cuines

Les millors cuines amb l’acabat que desitges

La cuina és un dels espais més importants de les nostres llars, la seva distribució i decoració dependrà que ens hi sentim confortables. Un dels elements més essencials són els taulells per aquest motiu és important dedicar-hi atenció.
  
Els nostres taulells estan elaborats amb els millors materials emprats actualment, per la seva qualitat, resistència i bellesa.

Disposem d’un ampli ventall de materials i acabats, perquè puguis personalitzar-te la cuina a la teva mida, i et puguis ajustar al teu pressupost.

 

 

Materials destacats

Taulells de granit: material únic d’extraordinària durada i de caràcter natural. Poden elaborar taulells amb granits nacionals o d’importació, seleccionats específicament en cada cas.

Taulells de Porcellànic: material porcelànic d’alta gamma, amb les característiques de la més alta resistència, duresa i facilitat de neteja.

Taulells de Quars: material que ofereix tot tipus de colors i textures. Disposem i treballem totes les marques, colors i tipus d’acabats que aquest producte ofereix per a l’elaboració de taulells de cuines. Marbres la Cellera som un taller autoritzat per Silestone i Compac. Totes les encimeres de quars que fabriquem tenen la zona de cocció degudament ventilada i aïllada i estan fabricades seguint les recomanacions dels fabricants de manera que tenen assegurada la màxima garantia.

Taulells de solid surface: material acrílic de gran qualitat, entre les seves moltes propietats destaquem la capacitat de fabricar taulells amb piques integrades i juntes pràcticament invisibles

Complementa amb la pica a mida