Empresa

Des de 1996

El teu projecte en marbre, granit i porcellànics de gran format

Marbres la Cellera és una empresa especialitzada en el subministrament, l’elaboració i la col·locació de tot tipus de pedra natural, marbresgranitsquarsporcellànics i solid surface de les principals marques del mercat.

Transformem qualsevol tipus de material per fer taulells de cuina, taulells de bany, barres i bufets per a hotels i restaurants, mobiliari, plats de dutxa i escales. 

Els products que ofereix Marbres la Cellera responen a les necessitats i expectatives del vostre projecte, oferint la màxima qualitat i el millor estil.

Descobreix la diversitat única dels plats de dutxa

TERRANEA és el resultat de l’evolució de més de 25 anys d’experiència en la manipulació i transformació de marbres, granits i els diferents materials d’última tecnologia com quars, solid surface i porcellànics.

Els nostres plats de dutxa són el producte ideal per la seva qualitat, disseny, funcionalitat i per la diversitat de models. 

Disposem d’una àmplia gamma de plats de dutxa antilliscants, fets a mida amb els materials més innovadors, amb dissenys moderns i funcionals i respectuosos amb el medi ambient.